Sinterklaasfeest 2019

  • 7 Dec 2019
  • 12:30 PM - 4:00 PM
  • Nederlandse Ambassade, 4200 Linnean Ave NW, Washington, DC 20008

Registration

  • Kind(eren) van DC Dutch leden
  • Kind(eren) van niet DC Dutch leden

***LET OP: Opgeven is mogelijk tot en met woensdag 4 December***

't Heerlijk avondje is weer gekomen, de maan schijnt door de bomen en er wordt op de deur geklopt: 7 December 2019 organiseert DC Dutch weer het jaarlijkse sinterklaasfeest op de Nederlandse Ambassade. 

Ook dit jaar krijgen de kinderen weer een chocoladeletter en mogen ze bij sinterklaas op de bank. Natuurlijk weer met volop diverse leuke activiteiten voor de kinderen!

De maximum leeftijd voor deelnemende kinderen is 10 jaar.

KADOOTJES AFLEVEREN:

De ouders kunnen tot UITERLIJK 5 December a.s. pakjes afleveren.
Let op: de pakjes mogen niet groter dan een schoenendoos en niet duurder dan $25 zijn om scheve gezichten te voorkomen. In duidelijke letters de voornaam en achternaam vermelden EN de leeftijd van het kind.

Pakjes kunnen NIET afgeleverd worden OF op de dag zelf meegenomen worden naar de ambassade vanwege strenge veiligheidsmaatregelen. Geen uitzonderingen!

AFLEVERADRESSEN:
Bij het registreren van uw kinderen, moet u een afleveradres selecteren. Er zijn verschillende aflevermogelijkheden in en rondom DC, VA en MD. Of u kunt het direct per Amazon laten sturen! Tevens wordt u gevraagd om uw kind te beschrijven in een aantal trefwoorden voor Sint's Grote Boek. 

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Selwyn Ramp via selwyn@dcdutch.org of per telefoon 202-510-7789.

Log in

DC Dutch , P.O. Box 85, Gambrills, MD 21054

Powered by Wild Apricot Membership Software