Upcoming events

  • 2 Dec 2017
  • 12:30 PM - 3:30 PM
  • Nederlandse Ambassade, 4200 Linnean Ave NW, Washington, DC 20008
  • 43
  Register

  ***LET OP: Opgeven is mogelijk tot en met 30 November***

  't Heerlijk avondje is weer gekomen, de maan schijnt door de bomen en er wordt op de deur geklopt: 2 December 2017 organiseert DC Dutch weer het jaarlijkse sinterklaasfeest op de Nederlandse Ambassade. 

  Ook dit jaar krijgen de kinderen weer een chocoladeletter en mogen ze bij sinterklaas op de bank.  Er zijn weer diverse leuke activiteiten voor de kinderen, met dit jaar de mogelijkheid om een heus Pietendiploma te halen!

  De maximum leeftijd voor deelnemende kinderen is 10 jaar.

  KADOOTJES AFLEVEREN:
  De ouders kunnen vanaf 4 November tot UITERLIJK 1 December a.s. pakjes afleveren.
  Let op: de pakjes mogen niet groter dan een schoenendoos en niet duurder dan $25 zijn om scheve gezichten te voorkomen. In duidelijke letters de voornaam en achternaam vermelden EN de leeftijd van het kind.

  Pakjes kunnen NIET afgeleverd worden OF op de dag zelf meegenomen worden naar de ambassade vanwege strenge veiligheidsmaatregelen. Geen uitzonderingen!

  AFLEVERADRESSEN:
  Bij het registreren van uw kinderen, moet u een afleveradres selecteren. Er zijn verschillende aflevermogelijkheden in en rondom DC inclusief VA en MD en op zaterdagen bij de Nederlandse School in Bethesda, MD. Ook wordt u gevraagd om uw kind te beschrijven in een aantal trefwoorden voor Sint's Grote Boek. 

  Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Selwyn Ramp via selwyn@dcdutch.org of per telefoon 202.510.7789

  • 19 Jan 2018
  • 6:00 PM - 8:00 PM
  • 2347 S Street, N.W., Washington DC

  Ook dit jaar staat er weer een nieuwjaarsborrel op het programma om het nieuwe jaar stijlvol in te luiden. Dit jaar is het wat later dan gebruikelijk vanwege de drukke agenda van de ambassadeur. Desalniettemin, zijn alle DC Dutch leden van harte welkom op de prachtige en stijlvolle residentie van de ambassadeur alwaar we van champagne, oliebollen en andere lekke hapjes mogen genieten. Cocktail attire gewenst. Houdt u deze website in de gaten voor nadere informatie!


Login

DC Dutch , P.O. Box 85, Gambrills, MD 21054

Powered by Wild Apricot Membership Software