DC Dutch BBQ 2019

  • 16 Jun 2019
  • 4:00 PM - 7:00 PM
  • 9640 Rosaryville Road, Upper Marlboro, MD 20772
  • 54

Registration


Registration is closed

Speciaal voor de Nederlandse vaders, maar ook voor iedereen anders, organiseren we op Vaderdag een gezellige barbeque om het DC Dutch seizoen af te sluiten. 

Deze keer vindt de BBQ plaats op de velden bij het historische Mount Airy Mansion in Upper Marlboro, in het midden van Rosaryville State Park. Onze vrienden van Chesapeake Natives hebben hier een planten kwekerij waar lokale flora van de Chesapeake regio wordt gekweekt. Er is genoeg gelegenheid voor een kijkje in de kassen en eventueel een plantje aan te schaffen voor uw eigen tuin. We zorgen voor spelletjes zodat er genoeg vertier is voor de kinderen terwijl de "ouderen" onder genot van een hapje en drankje gezellig bij kunnen kletsen. 

De vereniging zorgt voor de drankjes (fris, water, bier en wijn), salade, brood en vlees (en vegetarische burgers) voor op de barbeque, maar deelnemende leden mogen zelf ook iets wat ze lekker vinden, meebrengen. 

Kosten zijn $ 7.50 pp voor leden, en $12.50 pp voor niet leden. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis en hoeven zich niet te registreren.

Log in

DC Dutch , P.O. Box 85, Gambrills, MD 21054

Powered by Wild Apricot Membership Software