Upcoming events

  • 7 Oct 2017
  • 9:45 AM - 6:00 PM
  • Loudon County
  • 24

  Op verzoek van onze leden, hebben we voor het eerst in ons bestaan een leuke wijntour uitgestippeld! Wij vervoeren u door de glooiende heuvels van Loudon County. We stoppen bij 3 wijngaarden, waar we een grote variatie van wijnen te proeven krijgen. Tevens zal elke wijngaard tekst en uitleg geven over de wijnen die daar geproduceerd worden. We verklappen nog niet waar we precies naartoe gaan, maar het is een zeer verscheiden aanbod! 

  Picnic lunch is inclusief!  
  DC Dutch zal ook wat wijn- gerelateerde snacks en een picnic lunch (met wijn!) bij de tweede wijngaard verzorgen voor deze dag. 

  Hoe, Wat, Waar? 
  Met minibus pikken we u allen op om 9:45 am bij Grovsner-Strathmore metro Station (red line): 10300 Rockville Pike, Bethesda, MD 20852. U kunt hier evt ook uw auto (gratis) parkeren. We vertrekken stipt om 10.00 am (geen uitzonderingen!) en worden hier rondom 18:00 uur weer netjes afgezet. 

  Het totale aantal deelnemers is gelimiteerd tot 36 personen, dus geeft u zich snel op! Alleen volwassenen van 21 jaar en ouder mogen alcohol nuttigen. Mee-rijders en mensen onder 21 kunnen alleen de basisprijs betalen, waar wel lunch bij-in zit, maar niet het wijn proeven.

  Kosten:

  DC Dutch Leden: Basisprijs $35 p.p. voor vervoer en lunch;
  Niet DC Dutch Leden: Basisprijs $50 p.p. voor vervoer en lunch;

  Wijn proeven: +$40 p.p. voor 3 wijngaarden


   

  • 4 Nov 2017
  • 6:00 PM - 10:00 PM
  • Nederlandse Ambassade, 4200 Linnean Ave NW, Washington DC

  Bent u er al weer klaar voor? Natuurlijk mag ook dit jaar een van onze meest populaire evenementen niet ontbreken! De ambassade is al gereserveerd en de haring en paling is al besteld! Natuurlijk hebben we naast de haring en paling ook andere Nederlandse heerlijkheden (zoals de welbekende "HEMA" worst) in de aanbieding voor de liefhebbers. Houdt u deze website in de gaten voor meer details!


Login

DC Dutch , P.O. Box 85, Gambrills, MD 21054

Powered by Wild Apricot Membership Software