De Nederlandse Vereniging
The Netherlands Society
Washington, D.C.

Nederlandse gezelligheid kent geen tijd... en geen grenzen 

Log in

Onze vereniging probeert in elk geval maandelijks een evenement te organiseren. We hebben een aantal klassiekers die elk jaar voorbij komen, maar ook een aantal nieuwe en unieke ervaringen. En met een ledenbestand dat zich uitstrekt over de grotere DMV regio, proberen we onze evenementen zo goed mogelijk te verspreiden om iedereen een kans te geven deel te nemen. Kortom, voor ieder wat wils! 


Kookles met Chef Peter - Lekker Zoet!

Onze eigen "Chef-Kok" Peter Moor gaat ons weer verblijden met een virtuele kookles. Dit keer gaat hij wat lekkers maken voor de "zoetekauwers" onder ons, namelijk: tompoezen en roomsoesjes!

Via Zoom zal hij nauwkeurige en uitgebreide instructies geven zodat u deze lekkernijen in "real time" zelf klaar kunt maken.

Na aanmelding krijgt u de ingrediĆ«nten toegestuurd, zodat u vooraf de inkopen kunt doen. Het recept en de zoomdetails zullen een dag van te voren met u gedeeld worden. Geeft u zich snel op voor dit unieke smulevenement! 

Lees meer

Heb je een leuk idee voor een evenement? Of wil je ons helpen met de organisatie? Laat het ons weten via info@dcdutch.org

Vragen, opmerkingen, suggesties? Neem contact met ons op via info@dcdutch.org

DC Dutch, P.O. Box 85, Gambrills, MD 21054

Powered by Wild Apricot Membership Software