DC Dutch goes YUM (HAPA) Avond 2019

  • 2 Nov 2019
  • 6:00 PM - 9:00 PM
  • Nederlandse Ambassade, 4200 Linnean Ave NW, Washington DC

Registration

***De registratie is gesloten. als u nog geen kaartje heeft, kunt u niet meer deel nemen aan dit evenement.***

Zoals alle andere jaren, laten we weer heerlijke verse haring en paling overkomen vanuit Nederland. Dit is een van onze meest favoriete evenementen dat elk jaar druk bezocht wordt, dus zorgt dat u erbij bent. Dit jaar hebben we een speciale Nederlandse muzikale verrassing voor u in petto, dus mis dit niet!
Als u niet zo’n visliefhebber bent, hebben we ook andere Nederlandse lekkernijen zoals rookworst, broodjes met Nederlandse kaas en vlokken, dropjes, stroopwafels, en andere zoetigheden. 

Opgeven kan tot en met 24 uur voor de start van dit evenement. Vanwege veiligheidsmaatregelen op de ambassade is entree alleen mogelijk na registratie op deze website. opgeven aan de deur is niet mogelijk.  

Toegang voor DC Dutch leden is gratis.
Om rijen bij entree te voorkomen, betaalt u $10 per persoon bij registratie. Hiervoor krijgt u bij ingang voor $10 aan bonnetjes die in te wisselen zijn voor eten en drinken. 

(Neemt u gerust gasten mee, maar als ze geen lid zijn, moeten ze zich apart als NIET lid registreren en betalen).

Toegang voor NIET-Leden is $20 p.p.
De registratie kost voor NIET-Leden is $30 p.p. Dit is inclusief $10 per persoon aan bonnetjes die u bij ingang krijgt, en die in te wisselen zijn voor eten en drinken.

Als u meer bonnetjes wilt, zijn die te koop in de zaal.


Log in

DC Dutch , P.O. Box 85, Gambrills, MD 21054

Powered by Wild Apricot Membership Software