Webinars dubbele nationaliteit & huidige wetgeving

  • 7 May 2020
  • 2:00 PM - 3:00 PM
  • ZOOM meeting

De (on)mogelijkheid tot dubbele nationaliteit blijft het meest hete hangijzer. Om de status quo & huidige wetgeving zo goed mogelijk toegelicht te krijgen, en om vragen te kunnen stellen, organiseren SNBN en advocate Hermie de Voer van Everaert Advocaten Immigration Lawyers, binnenkort drie (dezelfde) webinars:

  • Donderdag 7 mei van 14.00u tot 15.00u GMT -5 (“New York tijd”), voor Nederlanders in Noord- en Zuid-Amerika. Dit webinar wordt mede ondersteund – dank daarvoor! – door TNC New YorkThe NAF en DC Dutch.
  • Dinsdag 12 mei van 20.00u tot 21.00u, GMT +1 (“Nederlandse tijd”), voor Nederlanders in Europa en Afrika
  • Donderdag 14 mei van 19.00u tot 20.00u, GMT +10 (“Sydney tijd”), voor Nederlanders in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland

Eelco Keij, voorzitter van de SNBN, zal tijdens de webinars een korte politieke schets geven: waar staan politieke partijen op dit dossier?

Let op 1: kijk goed naar de tijdstippen en tijdzones waarin de webinars plaatsvinden. We hebben het zo goed mogelijk geprobeerd te spreiden zodat iedereen in elke tijdszone bediend kan worden. Elk webinar is hetzelfde, oftewel niemand hoeft er meer dan één bij te wonen. Probeer bij je ‘eigen geografische webinar’ te blijven, maar als er wachtlijsten gaan ontstaan, of het kan niet anders, dan is iedereen natuurlijk ook welkom bij een ander webinar.

Let op 2: Vragen over (dubbele) nationaliteit, de wetgeving, het recente Tjebbes arrest, plannen van de regering etc. zijn heel erg welkom en helpen ons bij het beter vormgeven van de presentatie. Stuur vragen naar info@snbn.nl.

Klik op deze link om te registeren: klik hier

Log in

DC Dutch , P.O. Box 85, Gambrills, MD 21054

Powered by Wild Apricot Membership Software