Menu
Log in


DE NEDERLANDSE VERENIGING
WASHINGTON, D.C.

Nederlandse gezelligheid kent geen tijd... en geen grenzen 

The Netherlands Society
Washington, D.C.

Nederlandse gezelligheid kent geen tijd... en geen grenzen 

Log in

DC Dutch Puzzeltocht 2021

  • 23 May 2021
  • 1:00 PM - 5:00 PM
  • Kensington & Rockville area
  • 131

Registration


Registration is closed

Ons eerste in-persoon, NIET virtuele, maar toch 'socially distanced' evenement sinds het begin van COVID-19!

Op zondag 23 Mei organiseert DCDutch voor het eerst een auto-puzzeltocht. Dit evenement is voor jong & oud en vindt plaats in de Kensington/Rockville omgeving. 

U wordt verwacht op de eerste stop tussen 13.00-14.00 uur 's middags, alwaar wij u verwelkomen met een Nederlandse kopje koffie of thee. De rest van de route zal ongeveer 2.5 tot 3 uur duren. U rijdt de route met eigen auto maar op een aantal lokaties zal u wat stukjes te voet moeten afleggen. Bij het eindpunt staat de Indonesische food truck van www.sate.co op u te wachten!

Teams moeten uit minimaal 2 personen bestaan (per auto) zodat u veilig deze route kunt navigeren. Een smart phone is noodzakelijk voor dit evenement. 

Zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen. Kosten bedragen $10 per auto (team). Consumpties van de food truck zijn voor eigen rekening.

Om groepen met engelstalige deelnemers tegemoet te komen, zal de hele tour in het Engels zijn, al zijn er wel een aantal vragen met een sterk Nederlands tintje. 

Een aantal dagen voor aanvang krijgt u gedetailleerde instructies per email toegestuurd voor dit nieuwe, uitdagende evenement.

Tot de 23ste!


Vragen, opmerkingen, suggesties? Neem contact met ons op via info@dcdutch.org

Powered by Wild Apricot Membership Software