Menu
Log in


DE NEDERLANDSE VERENIGING
WASHINGTON, D.C.

Nederlandse gezelligheid kent geen tijd... en geen grenzen 

The Netherlands Society
Washington, D.C.

Nederlandse gezelligheid kent geen tijd... en geen grenzen 

Log in

Op reis met 'Flat Loeki'

  • 24 Mar 2022
  • 17 Apr 2022

Een bekende Nederlandse leeuw een Amerikaanse traditie opgepakt: als "Flat Loeki" gaat hij op reis door Amerika en neemt ons mee in zijn avonturen.

Gebaseerd op de kinderboekenserie van Jeff Brown (Flat Stanley Books), werd in 1995 het zogenaamde Flat Stanley project opgericht. Leraar Dale Hubert wilde zijn studenten op een bijzondere manier kennis laten maken met andere mensen uit andere regio's en vanuit een andere cultuur. Een papieren 'flat stanley' werd verstuurd naar vrienden en familie en bij terugkomst deed Stanley met foto's verslag over zijn avonturen.

Onze eigen Loeki neemt deze traditie over en gaat digitaal!

Loeki komt naar USA en is erg blij dat hij deze mogelijkheid krijgt om door USA te reizen. Wij assisteren hem om verschillende NL’se clubs in USA te bezoeken. En uiteraard willen wij als DC Dutch, Loeki graag onze prachtige omgeving laten zien!

Download Loeki nu en neem hem mee op reis.

Het doel is dat Loeki zoveel mogelijk bijzondere ervaringen op doet tijdens zijn reis. Daarnaast moet hij aan bepaalde eisen voldoen om de reis compleet te maken voordat hij terug keert naar DC. De club die de meest originele reiservaring geeft wint een prijs.
Loeki moet in ieder geval 5 foto’s hebben van hem met de volgende artikelen:

  • Met iemand in uniform
  • Bij een government gebouw
  • Iets symboliserend van die staat
  • Olympisch thema
  • Zijn speciaal geleerde vaardigheid tijdens zijn verblijf bij de clubleden.

Verder kan hij dingen kopen, hij kan een vriendenkring starten, naar feestjes gaan, belangrijke gebouwen bezoeken, festivals of musea bezoeken. Wie weet ontmoet hij familie. Kortom, Geef Loeki de tijd van zijn leven. Wat zou nog meer leuk zijn om te doen tijdens Loekis’ reis door USA?

Zondag 17 April moeten alle foto’s binnen zijn bij Loeki@dcdutch.org.

Veel plezier en eind April (Koningsdag) zal, gekozen door een professionele jury, bekend gemaakt worden welke club het meest origineel is geweest.

Vragen, opmerkingen, suggesties? Neem contact met ons op via info@dcdutch.org

Powered by Wild Apricot Membership Software