Menu
Log in


DE NEDERLANDSE VERENIGING
WASHINGTON, D.C.

Nederlandse gezelligheid kent geen tijd... en geen grenzen 

The Netherlands Society
Washington, D.C.

Nederlandse gezelligheid kent geen tijd... en geen grenzen 

Log in

Kinder-Koningsdag (NL School Bethesda)

  • 27 Apr 2024
  • 12:00 PM - 2:00 PM
  • 6900 River Road, Bethesda, MD

KONINGSDAGFEEST OP DE NEDERLANDSE SCHOOL IN BETHESDA

Alle activiteiten zijn op het terrein van de St. Bart’s locatie van De Nederlandse School in Bethesda (6900 River Road in Bethesda).

We beginnen om 12 uur met de koningsspelendans. Daarna snijden we een hele grote verjaardagstaart aan en zingen we het Wilhelmus.

Er is gelegenheid voor een vrijmarkt voor iedereen die leuke spullen en snuisterijen wil (ver)kopen. Beperk je niet tot de spulletjes, boeken en spelletjes die je niet meer wil, maar bak cupcakes om te verkopen, open een limonadekraam of verkoop je nagellakdiensten. Je kan ook muziek maken en met de pet rondgaan! Ben creatief!

Tip: breng voldoende cash geld mee of zorg bijvoorbeeld voor een venmo QR-code.

Bijna vanzelfsprekend zijn er ook weer oud-Hollandse spelletjes, schminken en muziek. Hoe goed kan je steltlopen, koekhappen, blikgooien en touwtrekken? Als je goed je best doet en je

spelletjesstempelkaart vol krijgt, win je een prijsje!

Er is ook een marktkraam met Nederlandse waar. Pannenkoekenmix, hagelslag en vlokken, roosvicee, paprikachips, borrelnootjes, dopjes, kroepoek en nog veel meer! Betalen kan via een creditcard.

En behalve taarten en Nederlandse lekkernijen is er ook een foodtruck (onder voorbehoud) met lekkere saté en vegetarische hapjes!

We sluiten het feest om 14uur af met een touwtrekwedstrijd! Breng je spierballen mee.

Alle ouders en leerlingen zijn welkom, maar je mag ook je Nederlandse en Belgische vriendjes meebrengen! Als je graag wil komen maar je bent geen leerling van de school, meld je dan even aan via admin@nederlandseschoolbethesda.org, zodat hallo en welkom tegen je kunnen zeggen! Het feest wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Ambassade.

We hopen op een spetterend koningsfeest!


Vragen, opmerkingen, suggesties? Neem contact met ons op via info@dcdutch.org

Powered by Wild Apricot Membership Software